Durf te denken in kansen en mogelijkheden

Een nieuwe kans voor Theo Dollenkamp bij Lupack in Raalte

Durf te denken in kansen en mogelijkheden.

Na 34 jaar voor dezelfde baas te hebben gewerkt, je baan en zekerheden opzeggen. Je moet het maar durven. Theo Dollenkamp uit Wijhe deed het. ‘Als ik nog iets wil, dan moet ik het nu doen!’, moet hij gedacht hebben. Maar dan? De zoektocht naar iets dat je ambieert kan lastig zijn. Maar als je durft te denken in kansen en mogelijkheden – en niet in beperkingen – dan komt er altijd iets op je pad.

Toeval bestaat niet … toch

Ivonne Jonkman, consulente bij Uitzendbureau Salland, zag op linkedin dat Theo op zoek was naar werk. Als mede-Wijhenaar sprak ze hem in de buurtsuper aan en nodigde hem uit voor een kennismaking op kantoor.

“In dat gesprek hebben we samen gekeken wat een passende baan zou kunnen zijn. En wat zijn wensen en competenties zijn natuurlijk. Daar bleek dat Theo iemand is die graag tussen de mensen staat en het belangrijk vindt om een team sterker te maken. Met dat als uitgangspunt hebben we een lijst gemaakt met bedrijven die bij hem zouden passen. Bij drie van die bedrijven heb ik Theo onder de aandacht gebracht.”

Missie geslaagd

Eén van de drie bedrijven was Lupack in Raalte, onderdeel van Zwanenberg Food Group. Zij reageerde positief op deze proactieve aanpak en wilde graag kennis maken met de kandidaat.

“Na zijn eerste afspraak, met de ploegleider en productieleider van Lupack, was er wederzijds enthousiasme. Én een reden voor een vervolggesprek met Lupacks plantmanager. Al binnen drie dagen ontving Theo een jaarcontract voor de functie van Ploegleider.

Missie geslaagd door de fijne samenwerking en de korte lijnen.

 

Durf te denken in kansen en mogelijkheden!

 

Theo Dollenkamp:
‘’Ik zit bij Lupack ontzettend op mijn plek en ben Uitzendbureau Salland enorm dankbaar voor hun hulp. Nooit verwacht dat zoiets in een maand geregeld kon worden.”

Zoek jij werk – of ben je toe aan heel iets anders

Is het voor jou ook tijd voor een andere uitdaging? Zoek je iets speciaals en wil je onderzoeken wat er mogelijk is? En durf jij óók te denken in kansen en mogelijkheden?

Wij maken graag tijd om jouw verhaal te horen.
Gewoon even vrijblijvend en oriënterend sparren. Er zijn namelijk écht veel meer perspectieven en zekerheden dan je denkt.

Interesse? Bel of mail met Ivonne. 0572-726633 PenD@uitzendbureausalland.nl

 

 

 

 

Werken bij Lupack/ Zwanenberg? Er is nog plek voor Operators!

Neem contact met me op