Kijkje in de keuken bij Uitzendbureau Salland

Uitzendbureau Salland is een gespecialiseerd uitzendbureau in de branche transport, doordat we meer dan 60 jaar werkervaring in de transportbranche hebben. Wie wij zijn? Ton Schoorlemmer en Heert Fennema. De branche kennen wij van binnenuit en we spreken de taal. Wij weten heel goed te beoordelen welke chauffeur bij welk transportbedrijf past. Het maken van de juiste match is ons vak en onze drive! Wij hebben veel ervaring met het begeleiden en plaatsen van (ervaren) chauffeurs en het opleiden van nieuwe chauffeurs. Dagelijks is er contact met tientallen diverse transportbedrijven in- en in de buurt van de regio Salland die op zoek zijn naar chauffeurs.

Selectieprocedure

Uitzendbureau Salland heeft een professioneel selectieproces ingericht om de beste (potentiële) chauffeurs te selecteren. Iedere kandidaat krijgt een persoonlijk gesprek waarin de werkervaring, motivatie en uiteraard de opleidingen uitvoerig aan bod komen. Daarna trekken wij de referenties na. Is het totale plaatje positief? Dan gaan we de chauffeur voorstellen bij één van onze klanten. Wanneer er vanuit beide partijen een positieve indruk is, start je inwerkperiode. De chauffeur gaat een dag als bijrijder mee met een ervaren chauffeur om alle ins- en outs in de praktijk goed mee te krijgen. Na deze dag wordt de chauffeur in de chauffeurspool van Uitzendbureau Salland opgenomen.

Ja, want we zijn trots op ‘eigen’ chauffeurs. Wij bieden ze vol trots en vertrouwen aan bij onze klanten. En niet te vergeten: een goede en ervaren chauffeur zit bij ons in salarisschaal D6 van de Beroepsgoederenvervoer cao en krijgt een contract o.b.v. detachering met een gegarandeerd aantal uren per week. Zelfs een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden!

Word chauffeur met Vakopleiding Salland Transport

Wij hebben in de afgelopen jaren tientallen chauffeurs opgeleid voor een C en/of CE rijbewijs, in samenwerking met gerenommeerde opleidingspartners. Interesse in een volledig gefinancierde opleiding? Neem contact met ons op via 0572-726638 en vraag ons naar de voorwaarden.

Code 95

Vakopleiding Salland is net als Uitzendbureau Salland een onderdeel van de Salland Groep. Naast de opleiding Word Chauffeur bieden wij onder de vlag van Vakopleiding Salland ook Code 95 trainingen aan. De druk op de nascholing is door Corona alleen maar toegenomen, dus geven wij 14 uur nascholing aan op één zaterdag. Zelfs 21 uur op een zaterdag is mogelijk. Voor zowel 14 uur als 21 uur is e-learning vooraf verplicht. Op 19 juni aanstaande hebben wij weer een 14 punten cursus ingepland bij De Leeren Lampe in Raalte. De inhoud is digitale tacho en lading zekeren.

ZZP-er en beroepschauffeur

Ben je ZZP-er of overweeg je ZZP-er te worden? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Of bekijk onze transportvacatures op https://www.uitzendbureausalland.nl/werknemer/vacatures/transport/

We zijn ook bereikbaar via Whatsapp: 06-17327427

                                                             

Ton Schoorlemmer                                                                                                                  Heert Fennema