Mountainbike clinic 2017

Donderdag 21 september wordt er een mountainbike clinic georganiseerd door Uitzendbureau Salland en WeKaDATA.

Speciaal voor ondernemers uit Salland. Leer uw noaber kennen op de fietse!

Netwerken met alleen een hapje en een drankje is natuurlijk ook heel gezellig. Maar Wibo Kloosterman (WeKaDATA) en Jan van Heun (Uitzendbureau Salland) wilde graag eens wat anders. En beide zijn enthousiaste moutainbikers dus het idee van een clinic kwam al snel naar voren.

Een gezellige en sportieve middag om kennis te maken met deze mooie sport. Maar ook om eens op een andere manier kennis te maken van de collega-ondernemers uit de regio.

De clinic

De clinic start bij WRBikes in Haarle. Na even kennis te maken met de andere deelnemers gaan de deelnemers onder begeleiding van een professional aan de slag. De clinic is zowel voor onervaren MTB’ers als voor de ervaren fietser. Er wordt door de instructeur(s) rekening gehouden met de verschillen in niveau.

De uitleg en de route zal in en om Haarle zijn waarbij er in totaal een afstand van 15 tot 20 kilometer zal worden afgelegd. Bent u niet in het bezit van een mountainbike? Geen nood, deze kan inclusief helm geleend worden. Geef dit dan bij uw aanmelding aan ons door.

Bij terugkomst is er de mogelijk u even op de frissen en om de fiets schoon te maken.

Bijpraten

Na afloop van de clinic is er natuurlijk uitgebreid de tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. En wees niet bang, naast de sport houden de beide organisatoren ook van lekker eten en gezelligheid. Dus er wordt ook voor inwendige mens gezorgd.

Wil je als ondernemer kosteloos kennis maken met deze sport en na afloop gezellig bij praten met andere ondernemers?

Schrijf je dan snel in

Geef ook even je maat door, dan zorgen wij voor een mooi en passend fietsshirt!

Inschrijven kan tot en met 5 september.

(Let op: zijn maar 30 plaatsen en vol = vol.)

Het programma nog even in het kort:

14:00 Inloop bij WRBikes in Haarle
14:30 Start clinic
17:00 Einde clinic
17:30 Drankje en een stevige hap
19:00 Einde programma