Trots op onze naam; Uitzendbureau Salland

We voelen ons misschien wel meer ‘Salland’ dan ‘Uitzendbureau’… Dat klinkt raar, maar onze manier van werken, onze passies, het karakter van onze onderneming is Sallands. Wat dat is? Nuchter, helder, eerlijk, open, samen en betrokken. En natuurlijk doen wat je belooft; voor ons is dat alles in het werk stellen, voor jóuw toekomst.

Uitzendbureau Salland in Raalte

Omdat wij de vraagkant kennen…

Het team in Salland is een mix van HR-professionals, bedrijfsspecialisten en mensen uit de vakgebieden zelf.

Veel teamleden hebben ooit aan de ‘vraagkant’ gewerkt. Zij kennen de valkuilen, voelen aan wat een opdrachtgever wenst en begrijpen ook de noodzaak. Vaak is een half woord genoeg voor een volwaardige match.

Onze specialisten

Heert Fennema

Lees meer

Ton Schoorlemmer

Ton Schoorlemmer

Lees meer

Ruben Dijk

Ruben Dijk

Lees meer

De Sallandse Noaberplicht

We heten niet voor niets Uitzendbureau Salland. Hier liggen onze roots. Hier zijn we dag-in dag-uit op zoek naar talenten die de personeelsuitdagingen van onze opdrachtgevers kunnen oplossen. We voelen ons daartoe verplicht. En ja natuurlijk, we zijn we ook commercieel. Maar onderhuids leeft toch altijd die ‘noaberplicht’ die hier in Salland zo vanzelfsprekend is. Die betrokkenheid met onze ‘noabers’ motiveert ons in ieder geval om altijd een stapje extra te doen.

En hoe cliché ook, we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wij willen ons niet onderscheiden met het aantal uitzendingen, maar met het aantal geslaagde plaatsingen. Zolang die overtuiging van de juiste man op de juiste plaats er niet is, dan zoeken we gewoon verder. Geen discussie!

Laat me dit ervaren

Cultuur

Uitzendkrachten, inleners? Nee! De mensen die voor ons werken zijn medewerkers van Uitzendbureau Salland.

Collega’s. Dat zij extern aan de slag zijn bij een van onze opdrachtgevers, wil niet zeggen dat ze geen lid van ons team zijn. Deze nuance bepaalt dat we op een andere manier in het proces tussen opdrachtgever en medewerker staan. Dit is waar we ons onderscheiden.

De sectoren waarin we ons specialiseren zijn een bewuste keuze. Daar ligt onze oorsprong, onze kennis, onze passie. Onze werkcoaches en consulenten hebben hun sporen ooit verdient in het werkgebied waarin ze nu bemiddelen; bouw, transport en logistiek. Een half woord van de opdrachtgever is voor hen genoeg om een volwaardige kandidaat te vinden.

“Opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben.” Dat zeggen wij niet, maar dat horen we van hen.

We worden gewaardeerd om onze Sallandse mentaliteit. We komen afspraken na, zijn prettig in de omgang, en als iets niet naar tevredenheid is, dan lossen we dat snel en goed op. Wij zijn meedenkers én meedoeners. Zonder blabla.

Wij werken met trots voor:

Zwier Veldhoen
Nijland Cycling
Harmeling Interieurconcepten
Leon Krieger timmerwerken
BKH Bouwbedrijf
Mensink Bouwbedrijf
Booijink Veevoeders
Ter Riele Transport
Grolleman
Rensink
Bouwbedrijf Klunder
IJmond Transport