Gespecialiseerd uitzendbureau voor Transport & Logistiek opent vestiging in Beilen.

Uitzendbureau Salland Noord is onderdeel van Uitzendbureau Salland, dat gevestigd is in het Overijsselse Raalte. De nieuwe vestiging in Beilen start met twee specialisten met meer dan 10 jaar bemiddelingservaring in de Transport & Logistiek.

Hans Geurs, de vestigingsmanager, arbeidsbemiddelaar en opleider begeleidt mensen naar een passende baan. Maar wel op zijn eigen specifieke manier. Geurs: “We zijn een commercieel bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat we ons ook zo gedragen. Onze eerste prioriteit is het maken van de juiste match, en níet om zoveel mogelijk uren te schrijven. Dat laatste is een vorm van korte termijn denken die niet ‘werkt’ in de wereld van flexwerken. Het is veel belangrijker om voor iemand een passende baan te vinden met passende voorwaarden.”

Persoonlijk. Laagdrempelig. Dichtbij.
Kandidaten en opdrachtgevers zullen de kernwaarden ‘Persoonlijk’, ‘Laagdrempelig’ en ‘Dichtbij’ direct herkennen. Geurs: “Niet omdat dat lekker klinkt ofzo, maar omdat dit de manier is waarop we werken. Ik wil en kán ook niet anders. Mijn geheim? Luisteren. Luisteren naar de kandidaat en de opdrachtgever. De tijd voor hem of haar nemen en er nooit vanuit uitgaan dat je het allemaal al weet. Want elke vraag is anders, hoe bekend die in eerste instantie ook klinkt. Door te luisteren, je gelijkwaardig op te stellen en mee te denken kom je dichterbij. Als arbeidsbemiddelaar stap je zomaar in het leven van iemand anders. Als je dat vertrouwen krijgt, moet je er integer en respectvol mee omgaan. Misschien klinkt het allemaal wat zwaar, maar ik heb ervaren dat het toch alleen op déze manier werkt.”

Beroepsopleiding Chauffeur
Voor starters op de arbeidsmarkt, zij-instromers en kandidaten die van baan-naar-baan gaan biedt Uitzendbureau Salland chauffeursopleidingen aan. Via onze partner Verkeersschool Nijland in Emmen zijn opleidingen te volgen voor rijbewijs C, CE en code 95. “Dit zijn interessante kansen voor mensen die serieus overwegen om beroepschauffeur te worden. Deze constructie is door Uitzendbureau Salland uitgewerkt en biedt kandidaten een complete opleiding met baangarantie. Ook ben ik in gesprek met regionale vmbo’s om te kijken hoe we leerlingen kunnen helpen met een baan in de Transport & Logistiek.”

Wereldberoemd in Salland, straks ook in Drenthe
De hoofdvestiging van Uitzendbureau Salland zit in Raalte. Gekscherend roepen ze daar dat ze wereldberoemd willen worden in Salland. Maar die ambitie reikt verder. “Drenthe is een gebied met potentie. Er zijn daar veel loonwerkers en jongens die werken in de landbouw. Zij kunnen ‘sturen’ als geen ander en het chauffeursvak is dan best een logische stap. Mochten zij ooit iets anders willen; dan zijn bij ons welkom.”

Uitzendbureau Salland Noord
Contactpersoon: Hans Geurs
Eursing 2, 9411XC Beilen
0593-745065
sallandnoord@uitzendbureausalland.nl