Uitzendbureau Salland bedient Noord-Nederland vanuit Beilen

Transport gaat om verplaatsen. Verplaatsen van de goederen en juist niet vast zitten aan één locatie. Uitzendbureau Salland is dé partij met vacatures voor beroepschauffeur met vele vooraanstaande opdrachtgevers in de omgeving van Salland. Maar net als goederen verspreidt zich het woord over de kwaliteit van onze beroepschauffeurs zeer snel. Om meer bedrijven en beroepschauffeurs op weg te helpen hebben Jan van Heun en André Duteweert (eigenaren van Uitzendbureau Salland) besloten een nieuwe vestiging te openen in Beilen met aan een vertrouwd transport gezicht Hans Geurs aan het stuur.

Hans Geurs uw transport gezicht in Noord-Nederland

Binnen de transport sector van Noord-Nederland is Hans Geurs reeds een bekend gezicht. Met meer dan 10 jaar werkervaring binnen het uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen Transport & Logistiek zal Hans Geurs de transport sector van Noord-Nederland in de juiste richting bewegen. Hans is een echte bruggenbouwer met een praktische mentaliteit. Zijn motto is om mensen in beweging te krijgen in de juiste richting. Ben jij dus op zoek naar een uitdagende nieuwe baan in de transport sector? Neem dan zeker contact op met Hans om de mogelijkheden in Noord-Nederland te ontdekken.

Uitzendbureau Salland – Uw vertrouwde partner in Transport

Niet alleen voor de kandidaten en (aspirant) beroepschauffeurs in Noord-Nederland is er een betrouwbaar uitzendbureau binnen de Transport bijgekomen. Ook voor de werkgevers en transportbedrijven zal Hans Geurs van betekenis kunnen zijn. Hans denkt altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen en zal hij altijd ontwikkelings- en arbeidsgericht handelen voor het meest optimale resultaat! Vanuit Beilen (en onderweg) zal Hans klanten in heel Noord-Nederland bedienen met klantgerichte oplossingen en betrouwbare en hoge kwaliteit.

Nieuwsgierig geworden? En wil je graag kennismaken met Hans Geurs? Onze nieuwe vestiging in Beilen is gevestigd aan: Eursing 2 in Beilen. Kom gerust lang voor een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden! Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer: 0593-745065.