Op weg naar een nieuwe uitdaging

Droom jij er ook van om de baas te zijn van jouw eigen truck? Maar heb je geen of een verlopen C of CE rijbewijs? Of heb je wellicht je Code95 nooit vernieuwd of bijgehouden? Dan helpt Vakopleiding Salland je graag op weg naar jouw nieuwe uitdaging. Met de gratis Vakopleiding Beroepsgoederen chauffeur begeleiden wij jou naar je ultieme droom als vrachtwagenchauffeur. Naast deze gratis vakopleiding tot vrachtwagenchauffeur garanderen wij ook nog een baan voor minimaal 1 jaar! Hoe klinkt dat?

Een vaste baan en eigen truck

Een eigen vrachtwagen met een vaste baan bij een werkgever die bij jou past. Vakopleiding Salland investeert in jouw opleiding en biedt je ook nog baangarantie voor minimaal 1 jaar!  Zo hoef jij je alleen maar te focussen op jouw vakopleiding en heb je geen zorgen over het vinden van een passende werkgever. Dat regelen wij voor jou!

Het opleidingstraject van rijbewijs B naar C

 • Tijdens een intakegesprek kijken we naar de mogelijkheden, jouw situatie en jouw wensen.
 • Zien we samen mogelijkheden dan rij je een proefles. Gaat dat goed, dan ga je starten met de theorie.
 • Na het behalen van je theoriediploma gaan we samen op zoek naar een leerbedrijf. Om het bedrijf te leren kennen ga je alvast aan de slag in een logistieke functie of als bijrijder.
 • Je start met de praktijkopleiding.
 • Geslaagd? Dan kun je de weg op als zelfstandig chauffeur bij het leerbedrijf.

Interesse in de opleidingen van Vakopleiding Salland?

Ben jij geïnteresseerd in de gratis Vakopleiding Salland? Geef dan aan dat je interesse hebt en onze consulent Heert zal je informeren over de voorwaarden en de inhoudelijke invulling van deze gratis vakopleiding Beroepsgoederenchauffeur. Heb je interesse in specifieke opleiding tot bijv. Heftruckchauffeur? Geef dit gerust aan tijdens je gesprek met Heert.

Het opleidingstraject van rijbewijs C naar CE

Wil je van C doorstromen naar CE. Neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat dit traject te combineren is met je huidige baan.  Heb je bij ons het opleidingstraject gevolgd van B naar C en werk je via ons? Dan is deze opleiding ook gratis voor jou.

Intern transport opleidingen

Naast de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bieden wij je ook de kans om opleidingen te volgen voor intern transport. Denk hierbij aan heftruckchauffeur. Zo ben jij ook voor intern transport inzetbaar wat jouw marktwaarde enorm verhoogt.

Lijkt jou dit interessant? Meld je dan vandaag nog aan voor een vrijblijvende kennismaking en vraag naar de voorwaarden van de gratis Vakopleiding Beroepsgoederenchauffeur in Salland.

Vakopleiding Salland; Transport is ons ding

Dit is het moment om je te laten (om)scholen tot vrachtwagenchauffeur C of CE. Nergens anders ben je zo zeker van een vaste baan.

Natuurlijk, het is een hele stap. Maar daar helpen we je bij. We verzorgen je opleiding, we zoeken een passende(!) werkgever voor je. We begeleiden je tot je er klaar voor bent, en zelfstandig los mag gaan met die pk’s. Ook op latere leeftijd kan je gerust de opleiding tot vrachtwagenchauffeur starten bij Vakopleiding Salland, zolang jij maar passie hebt voor transport en logistiek.

Voor werkzoekenden, zij-instromers en doorstromer

 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt en op zoek naar een baan
  Je bent 18 jaar (geweest) en in het bezit van rijbewijs B, maar je hebt geen budget voor een dure chauffeursopleiding. Dit is je ultieme kans.
 • Zij-instromers – van baan naar baan
  In je huidige baan vind je geen uitdaging meer. Of je bent toe aan meer verantwoordelijkheid of vrijheid. Hierbij speelt leeftijd geen rol… zolang jij maar passie voor transport hebt.
  Met onze bemiddeling helpen we je een veilige overstap te maken naar de transportsector.
 • Doorstromers – van koerier naar vrachtwagenchauffeur
  Met je B-rijbewijs kun je nu doorstromen naar het ‘grote werk’. Beroepschauffeur worden via Salland Transport & Logistiek is voor iedereen mogelijk.
  Heb je minimaal 1 jaar rijbewijs B, dan kom je ervoor in aanmerking.