Op weg naar een nieuwe uitdaging

Droom jij er ook van om de baas te zijn van jouw eigen truck? Maar heb je geen of een verlopen C of CE rijbewijs? Of heb je wellicht je Code95 nooit vernieuwd of bijgehouden? Dan helpt Vakopleiding Salland je graag op weg naar jouw nieuwe uitdaging. Met de gratis Vakopleiding Beroepsgoederen chauffeur begeleiden wij jou naar je ultieme droom als vrachtwagenchauffeur.

Een vaste baan en eigen truck

Een eigen vrachtwagen met een vaste baan bij een werkgever die bij jou past. Vakopleiding Salland investeert in jouw opleiding en zorgt dat aan het eind een vaste baan als vrachtwagenchauffeur in het vooruitzicht gesteld wordt. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op jouw vakopleiding en heb je geen zorgen over het vinden van een passende werkgever. Dat regelen wij voor jou!

Op weg naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur

Heb jij al een C of CE rijbewijs? Maar heb jij je Code95 laten bevriezen of verlopen? Vakopleiding Salland helpt je weer op weg naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur. Maar ook wanneer je een C of CE Rijbewijs wilt halen en daarna aan de slag wilt gaan als vrachtwagenchauffeur bij de leukste werkgevers in Salland begeleiden wij jou met de vakopleiding transport naar jouw nieuwe uitdaging.

Lijkt jou dit interessant? Meld je dan vandaag nog aan voor een vrijblijvende kennismaking en vraag naar de voorwaarden van de gratis Vakopleiding Beroepsgoederenchauffeur in Salland.

Gratis Vakopleiding Beroepsgoederen chauffeur iets voor jou?

  • Jij hebt de passie en het doorzettingsvermogen om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur
  • Fysiek in goede conditie
  • Jij bent flexibel, representatief en zelfstandig

Interesse in de gratis Vakopleiding Salland?

Ben jij geïnteresseerd in de gratis Vakopleiding Salland? Geef dan aan dat je interesse hebt en onze consulenten Ton en Ruben zullen je informeren over de voorwaarden en de inhoudelijke invulling van deze gratis vakopleiding Beroepsgoederenchauffeur.