Zoekt u personeel in de sector Transport & Logistiek?

In de dynamische wereld van Transport & Logistiek is altijd werk. Om piekdruktes op te vangen doen werkgevers graag een beroep op de betrouwbare flexwerkers van Uitzendbureau Salland. Deze medewerkers zijn kundig, betrouwbaar en kunnen snel ingezet worden.

Uitzenden, Detachering, Payroll

Uitzenden en detacheren zijn prima oplossingen waarmee u uw tijdelijke vacatures kunt invullen. Uitzenden voor de kortere periodes, detacheren voor langere tijd. Met payrolling nemen wij uw personeelsadministratie over, inclusief alle juridische en contractuele zaken.

Met andere woorden, hebt u behoeft aan een chauffeur, bijrijder, magazijnmedewerker, planner, heftruckchauffeur, inpakker of logistiekmanager … wij kunnen het helemaal voor u regelen, van werving tot en met de salarisstrook.

Opleidingen Transport & logistiek

Is er behoefte aan bijscholing of opleiding van uw mensen, bijvoorbeeld ‘Code 95’ of ‘Milieu Bewust Rijden’, dan kan Vakopleiding Salland dit voor u regelen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

P&O advies & coaching

Zijn er mensen in uw organisatie die niet op de juiste plek, of goed in hun vel zitten? Hebt u een vacature die niet in te vullen is. Wilt u mensen laten instromen, uitstromen, doorstromen of zij-instromen? Zijn er juridische of arbeidsrechtelijke vraagstukken? Ook met deze zaken helpt de Salland Groep u graag verder.

Waarom de sector ‘Transport & Logistiek’ WERKT met Uitzendbureau Salland

  • Onze oorsprong ligt in de sector Transport en Logistiek, we weten waar we het over hebben.
  • Wij kennen de regio; Salland. We kennen de lokale ondernemers en weten voor hen de juiste mensen te vinden.
  • Wij beschikken over een groot bestand aan gekwalificeerde medewerkers. Daarom kunnen we snel en adhoc plaatsen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  • Wij geven oprecht om onze ingehuurde medewerkers, dat wordt door hen gewaardeerd en beloond met extra motivatie. Goed voor uw organisatie dus.
  • Wij zijn maatschappelijk betrokken en maken ons sterk voor het plaatsen van medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt.
  • Wij zijn trouw aan onze werkmethodiek, omdat dat onze kracht is. We investeren veel tijd in onze sollicitanten om ze goed te leren kennen – en dus goed te kunnen plaatsen.
  • Uit het oog is niet uit het hart; wij houden contact met opdrachtgever en medewerker.
  • Naast uitzenden en detacheren helpen we ondernemingen ook met personeelsadvies, opleidingen en arbeidsbemiddeling.
  • We zijn nuchter, duidelijk, eerlijk en gemotiveerd. Je weet wat je aan ons hebt.

Contact:

Onze specialisten op het vakgebied Transport & Logistiek helpen u graag verder.

Ton Schoorlemmer

Ton Schoorlemmer

Consulent Transport & logistiek
0572-726639