Kom werken bij Beaphar

Heb jij hart voor dieren? Kom dan werken bij Beaphar in Raalte (Overijssel). Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. De kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder een team van 400 medewerkers die de kwaliteitsproducten ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ontdek de vacatures van Beaphar bij Uitzendbureau Salland.

Beaphar zoekt teamspelers in productie en dienstverlening

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Het is een echt Sallands bedrijf gevestigd in Raalte (Overijssel). Bij Beaphar vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. De medewerkers voelen zich snel betrokken en zijn trots op de organisatie en de producten waarvoor ze werkzaam zijn. Beaphar verwacht van alle medewerkers een positieve bijdrage aan een goede werksfeer waarbij een focus is op een continue verbetering.

Uitdagend werk in de productie start bij Beaphar

Beaphar herkent talent en biedt een scala uitdagende functies. Binnen deze functies is ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Ben je op zoek naar een leuke en betrouwbare werkgever in Raalte (Overijssel)? Uitzendbureau Salland heeft diverse vacatures beschikbaar bij Beaphar.

Ben jij op zoek naar een vaste baan? En herken jij jezelf in de volgende kernwaarden?

  • Jij voelt je enorm betrokken bij de organisatie
  • Haalt veel voldoening uit hard en waardevol werk
  • Een positieve bijdrage leveren aan een goede werksfeer
  • Eigen initiatief en verdere ontwikkeling is voor jou van belang

Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek! Onze consulenten van onze afdeling Productie & Dienstverlening staan voor je klaar! | 0572-726633 | PenD@uitzendbureausalland.nl |

Alle openstaande vacatures bij Beaphar in Raalte