Banner

Uitzendbureau Salland

Trots op onze naam

We voelen ons misschien wel meer ‘Salland’ dan ‘Uitzendbureau’ …

Dat klinkt raar, maar onze manier van werken, onze passies, het karakter van onze onderneming is Sallands. Wat dat is? Nuchter, helder, eerlijk, open, samen en betrokken. En natuurlijk doen wat je belooft; voor ons is dat alles in het werk stellen, voor jóuw baan.

Omdat wij de vraagkant kennen…

Het team in Salland is een mix van HR-professionals, bedrijfsspecialisten en mensen uit de vakgebieden zelf.

Veel teamleden hebben ooit aan de ‘vraagkant’ gewerkt. Zij kennen de valkuilen, voelen aan wat een opdrachtgever wenst en begrijpen ook de noodzaak. Vaak is een half woord genoeg voor een volwaardige match.

 

De Sallandse Noaberplicht

We heten niet voor niets Uitzendbureau Salland. Hier liggen onze roots. Hier zijn we dag-in dag-uit op zoek naar talenten die de personeelsuitdagingen van onze opdrachtgevers kunnen oplossen. We voelen ons daartoe verplicht. En onderhuids leeft nog altijd die ‘noaberplicht’ die hier in Salland zo vanzelfsprekend is. Die betrokkenheid met onze ‘noabers’ motiveert ons in ieder geval om altijd een stapje extra te doen.

En hoe cliché ook, we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wij willen ons niet onderscheiden met het aantal uitzendingen, maar met het aantal geslaagde plaatsingen. Zolang die overtuiging van de juiste man op de juiste plaats er niet is, dan zoeken we gewoon verder. Geen discussie!

 

Uitzendbureau zonder blabla

“Opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben.” Niet onze woorden; dat horen we van hen.

We worden gewaardeerd om onze Sallandse aanpak. We komen afspraken na, zijn prettig in de omgang, en als iets niet naar tevredenheid is, dan lossen we dat snel en goed op. Wij zijn meedenkers én meedoeners. Zonder blabla.

Bezoek ons

Uitzendbureau Salland Het Huis van Werk

Domineeskamp 2, 8102 CC Raalte

WhatsApp  |  E-mail |  0572-35 40 50

Routebeschrijving


Het Huis van Werk Salland (hoofdkantoor)

Kaagstraat 10d, 8102 GZ Raalte

E-mail |  0572-35 40 50