Banner

Voor werkgevers

We hebben iets gemeenschappelijks … úw personeel.

Als u personeel te kort komt, hebt u te veel werk. Mogen we dat zo samenvatten? Uitzonderingen daargelaten, is de noodzaak voor extra mensen een positief signaal. Maar óók het moment om extra alert te zijn. En juist dan, als u zich moet focussen op wat er allemaal op u afkomt, springen wij graag bij met onze personeelsdiensten.

Wat we verder voor u kunnen betekenen

Uitzenden en Detacheren

Dus we zijn we het met elkaar eens. U wilt de juiste medewerker op de juiste plaats, en dat willen wij ook. Wat we niet willen is dat u onnodig bezig bent met tijdrovende zaken zoals het werven, selecteren en screenen van personeel. Want zeg nu zelf. Het is toch veel prettiger om een kandidaat te krijgen zonder allerlei rompslomp en bijzaken? En dan ook nog met de garantie dat die medewerker een competente collega is…?

Nou, dat vinden wij dus ook.

Voor werkgevers is het aannemen van flexibele werknemers voor langere tijd een steeds grotere uitdaging. De overheid is gespitst op het onjuist inzetten van flexwerkers en ‘regelt’ de mogelijkheden steeds verder dicht. Detachering is een oplossing zonder risico’s en zonder vaste contracten.

Wij nemen uw medewerkers in dienst, regelen de contracten, betalen de salarissen en zorgen ervoor dat het juridisch allemaal in orde is. U beschikt over een vakkundige collega, en voor zolang u hem of haar maar nodig hebt.

Personeelsadvies

Als uw organisatie onderhevig is aan veranderingen, door welke oorzaak dan ook, dan heeft dat direct gevolgen voor uw mensen.

Een zuivere objectieve blik ‘van buiten’ helpt om de situatie te analyseren en te verbeteren.

Wij helpen ondernemingen bij:

 • Coaching van medewerkers en managers tijdens veranderprocessen
 • Verzuimmanagement
 • Lastig in te vullen vacatures
 • Begeleiding bij Instroom, doorstroom en uitstroom
 • Arbeidsrechtelijke- en juridische vraagstukken
 • Opleiden en/of bijscholen van medewerkers
 • Interim-management

Loopt u vast in één van deze situaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Werving en Selectie

De juiste baan vinden is een uitdaging!

Zit je thuis of haal je niet meer de voldoening uit je werk die je zoekt? Wij helpen je graag op weg naar (ander) werk. Ga gratis en vrijblijvend een gesprek aan met één van onze specialisten en wij zoeken de meest geschikte baan voor jou. Ga nu de volgende stap zetten en wij komen graag met jou in contact.

De oplossing: Werving & Selectie Salland

Werven kost veel tijd. En selecteren is een specialisme; niet iets dat je er even bij doet. Het is logischer om dit uit te besteden aan een partij die de expertise heeft, het juiste netwerk én de capaciteit. Voor een werkgever is dit meer dan gemak. Het geeft ook rust, tijdwinst en een grotere kans op de juiste match … win-win-win. En natuurlijk er zitten kosten aan, maar meestal wegen die niet op tegen verlies van omzet, door het gebrek aan personeel.

Wat biedt Werving & Selectie Salland?

 • Een groot netwerk in Salland.
 • Toegang tot de juiste kanalen en tools.
 • Specialisten op het gebied van werven.
 • HR-deskundigen voor het screenen en selecteren van kandidaten.

Onze kracht

Wij geloven in de kracht van de persoonlijke aanpak. We selecteren nooit op basis van een papieren profiel, maar voeren ‘echte’ gesprekken; face to face. En ja, dat kost meer tijd maar het rendement is er dan ook naar.

Die persoonlijke kennismaking, hoe kort ook, vertelt ons alles over wat er niet in het cv staat. We vragen door over motivatie en competenties en beoordelen of hij/zij een aanvulling is in jouw onderneming.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde is ons personeel. Specialisten met meer dan 60 jaar HR-ervaring die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Met de expertise van deze mensen kijken we ook naar de vraag achter de ‘personeelsvraag’. Want misschien zijn er wel andere oplossingen die effectiever zijn, of die het personeelstekort tijdelijk oplossen.

Verder nog vragen?

Heb je nog andere vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over 1 van onze producten hebben?

Bezoek ons

Uitzendbureau Salland Het Huis van Werk

Domineeskamp 2, 8102 CC Raalte

WhatsApp  |  E-mail |  0572-35 40 50

Routebeschrijving


Het Huis van Werk Salland (hoofdkantoor)

Kaagstraat 10d, 8102 GZ Raalte

E-mail |  0572-35 40 50