Vacature

Administratief medewerker

Welkom collega

Wij hebben dé baan voor jou. Op onze administratie, met fijne collega's en gevarieerd werk. De functie is voor minimaal 28 uur. Wat de baan in houdt, lees je hieronder.

Geïnteresseerd? Reageer vandaag nog. 

Wat ga je doen?

Veel! Zo zorg je er voor dat elke week zo’n 230 flexmedewerkers op tijd hun loon krijgen. Je registreert het ziekteverzuim, je maakt contracten en je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers.

Daarnaast heb je ook terugkerende backoffice taken zoals facturatie, correspondentie en bestellingen. Je werkt nauw samen met collega Elise.

 

Jij en Salland

Je sluit aan in een team met 17 collega’s. In een resultaat gedreven, gezellige en informele werkomgeving. Bij ons geen strakke hiërarchie. Wij streven naar succes als team, op basis van gelijkwaardigheid. Met hart voor de zaak, voor onze medewerkers, klanten … én voor elkaar.

Wij hebben 2 vestingen in Raalte. Op de Domineeskamp zit ons uitzendbureau en op het industrieterrein Het Huis van Werk Salland. Straks zul je afwisselend op beide locaties werken.

In Het Huis van Werk Salland bieden we Sallandse ondernemers HR-diensten aan, zoals werving en selectie, vakopleidingen en job marketing.

In het uitzendbureau helpen we mensen aan werk. Dat doen we op onze unieke, persoonlijke manier. In Salland zijn we zo de grootste regionale speler geworden. Wereldberoemd in Salland dus en daar zijn we trots op.

 

Wat neem je mee?

Dit is een belangrijke functie binnen ons bureau. Achter de schermen zorg  jij er voor dat alles op rolletjes loopt. Onze flexmedewerkers, opdrachtgevers en jouw directe collega’s rekenen op je. Elke dag.

Jouw kwaliteiten:

 • Punctueel, accuraat en probleemoplossend; essentieel in deze rol
 • Sterk in cijfers en analytisch denken
 • Behulpzaam, toegankelijk en altijd op zoek naar oplossingen
 • Een duidelijke communicator die anderen durft aan te spreken

En waar je verder punten mee scoort:

 • Een administratieve opleiding – of ervaring in een vergelijkbare functie
 • Gewerkt in de uitzend- of detacheringsbranche
 • Niet bang voor bedrijfssoftware, wij werken met MS office en Helloflex

 

Wat we jou bieden

 • Een salaris van 2.550,- tot 3.200,- per maand (40 uur)
 • Een vast contract voor 24 tot 40 uur per week
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief fietsplan en winstdeling
 • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling, want groei staat bij ons centraal
 • Werken in een team dat loyaal, betrokken, eerlijk, open en hulpvaardig is - typisch des Sallands

Uitzendbureau Salland / Het Huis van Werk Salland

Met onze twee ‘labels’ richten we ons vooral op de vakgebieden Transport & Logistiek, Productie, Techniek & Bouw. Elke dag streven we ernaar om  beter te worden in wat we doen. Ons werkgebied is Salland. En omdat we onze successen te danken hebben aan de regio is het logisch dat we iets teruggeven door verenigingen en maatschappelijke initiatieven te steunen.

 

Een beoordeling van 8,5

In het laatste tevredenheidsonderzoek werden we door opdrachtgevers en medewerkers gewaardeerd met een dikke 8,5. We kregen complimenten over onze marktkennis, openheid, samenwerking, communicatie en onze consulenten. Om dit te borgen en te verbeteren (op naar een 9) willen we jóu in ons team.


Meer informatie over de vacature 'Administratief medewerker'

Wil je meer weten over deze interessante vacature, neem dan contact op met Jan van Heun.

André Duteweert

andre@uitzendbureausalland.nl

0572 35 40 50