Op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Maak kennis met het team!

Ben jij een gepassioneerde werkvoorbereider? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking het team, maar wie zijn zij..?

BAJO Bouw & IJzerwerken

BAJO is erop gericht continu vakmensen aan te trekken die passen bij het bedrijf. Daarmee trekt ze ook weer de opdrachtgevers aan die bij Bajo Bouw past. Goede afstemming, goed luisteren naar opdrachtgevers, een flexibele opstelling en zorgvuldig aansluiten bij de wensen, dat is belangrijk.

Jouw directe collega’s

Collega's werkvoorbereider

Koen en Jochem zijn straks jouw directe collega’s en je leermeesters. Te omschrijven als twee nuchtere (lees: Sallandse) jonge mannen, met ambitie en passie voor het vak wat ze uitoefenen. Zij bieden jou de ruimte om je eigen functie in te kleden. En de projecten uit te kiezen waar jij je prettig bij voelt! Super flexibel dus. Alles gaat in goed overleg en ze staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat kenmerkt Bajo Bouw & IJzerwerken?

”Je komt te werken in een gezellig team, waar de communicatielijnen kort zijn. We pauzeren (met uitzondering van Covid-19) gezamenlijk met de hele club! Zowel de binnen- als buitendienst. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven.” Het is een platte organisatie en inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers. Iedereen kent iedereen. Het kantoor en de werkplaatsen voor staalbouw, betonproductie en sierhekwerk zitten vlak naast elkaar. Aan het einde van de dag komen de collega’s van de bouw allemaal naar Mariënheem voor terugkoppeling, afstemming en een praatje.

Herken jij je in de zoektocht van Koen en Jochem naar de juiste collega? Neem dan vooral contact met ons op via 0572-726633 of mail naar PenD@uitzendbureausalland.nl. Samen met onze consulent René Nijland ga je een kop koffie drinken en vrijblijvend kennismaken.

En wie weet heb jij binnenkort een nieuwe stap in je carrière als werkvoorbereider gezet!

Klik hier om terug te gaan naar de vacature van werkvoorbereider.